Ik ben als klein meisje naar de jeugdacademie gegaan. Hierdoor ontdekte ik mijn creativiteit. Mijn ouders hebben mij gestimuleerd om mijn talent verder te ontwikkelen. En zo ging ik naar de kunsthumaniora. De volgende stap was de opleiding ‘vrije grafiek’ in de Academie van Schone Kunsten te Antwerpen.
Tijdens mijn studies leerde ik de Vrije Ateliers kennen. Met deze organisatie zette ik mijn eerste stappen in de kunstwereld met een tentoonstelling. Begin de jaren ’90 ontmoet ik de kunstkring ‘Lucasgezellen’.


Op dit moment maak ik schilderijen op zijde. Thuis aan de eettafel komen mijn creaties tot stand. Ik schilder vooral landschappen –de natuur- maar soms worden bepaalde details weggelaten en zo ontstaat het figuratief/abstract werk.
Ik schilder op zijde meestal met de wastechniek. Met paraffine dek ik delen van de zijde af zodat ik de vrije delen kan beschilderen. Deze laat techniek laat mij ook niet toe om realistisch te schilderen.
De inspiratie komt van overal: een wandeling in de natuur, foto’s (eigen of vanuit tijdschriften), een reportage op tv enz.
Kleur is emotie, muziek … eten en drinken kortom alles. Het bepaalt ook de kracht van een werk.
Met de kunstkring doe ik jaarlijks mee aan de groepstentoonstelling. Soms worden er nog andere exposities gepland.
Ik geef les aan mensen die hun vrije tijd creatief willen invullen. Hun ontdekking dat zij tijdens dit proces iets bijleren en ook creëren geef mij een grote voldoening. Ook het feit dat wanneer ik aan het schilderen, vilten, boetseren ben tot rust kom. Dat is mijn drijfveer om creatief met kunst bezig te zijn.